توضیحات
عسل گون زرد | میدانیم که عسلهای مختلف بر اساس گیاهی که در نزدیکی کندوی آن وجود داشته است نامگذاری میشوند. به عنوان مثال عسل گون زرد به این دلیل چنین نامی دارد که کندوهای آن در مجاورت گیاه مذکور بوده و زنبورهای تولیدکننده آن غالباً از این گیاه تغذیه کردهاند.
با توجه به این مطلب، شاید این سوال برای شما پیش بیاید که عمده عسلی که ایرانیان مصرف میکنند چیست؟ در همین رابطه اگر ملاکمان میزان تولید باشد، باید بگوییم که عسل گونزرد در کنار گون گز حجم قابل توجهی از تولید عسل کشور را در بر میگیرند.
گفته میشود گیاه گون در ایران بیش از 900 گونه مختلف دارد و اصلاً خاستگاه آن کشورمان است. در حالی که این گیاه به عنوان گیاه مادر کتیرا در دشتها و کوهپایهها هم میروید، پس بی دلیل نیست که هرکجا میرویم ردی از این محصولات را میبینیم. با اینکه رنگ این محصول روشن و کهرباییست، اما به دلیل این گستردگی ممکن است رنگ مذکور کمی پررنگ یا کمرنگتر شود.
در خصوص دیگر ویژگیهای عسل گونزرد هم میتوان گفت که دارای طعمی مطلوب و لذیذ و عطری میانه و مطبوع است. عسل گون زرد مانند دیگر عسل های دشت و کوهپایه مثل یونجه، مریم نخودی و چهل گیاه دارای مواد معدنی و مینرال بالا میباشد. از مهمترین این مواد میتوان به کلسیم، فسفر، منگنز، روی و آهن اشاره کرد.
مطلب پیشنهادی | عرق شاتره |
خواص عسل گون زرد
- همانند عسل چند گیاه و گون گز، عسل گونزرد برای درمان درد معده و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کاربرد دارد.
- به درمان ورم پروستات کمک میکند.
- باعث تقویت و بهبود عملکرد قلب و عروق میشود.
- با کاهش درد پا و کمر کمک کرده و اصلاً به خاطر خواص ضد پوکی استخوان، تقویت غضروفها یا ترمیم مایع میان مفصلی معروف است.
- عسل گونزرد ضد سنگهای ادراری بوده و همچنین
- نشاط آور میباشد.
نقد و بررسی وجود ندارد.